torsdag 1. oktober 2015

Trenger noen ungdommer og/eller foreldre til noen timers dugnad ifm Bjerkeløpet søndag 11.oktober

Årvoll IL har i oppgave av bydel Bjerke å arrangere Bjerkeløpet.


Vi håper dette på sikt bli et stort arrangement som vil gi gode inntekter og godt omdømme for Årvoll IL! Hovedstyret og Skigruppa står ansvarlig for arrangementet, men fotballgruppa er forpliktet til å delta som frivillige under arrangementet.

Det har vært en stor jobb for de ansvarlige å rigge opp et så stort arrangement. Tiden er nå kommet for å fordele dugnadsjobbene på de enklete lageneheten. Vi håper dere alle stiller lojalt opp på dette arrangement, som det er lagt mye prestisje i fra bydelen og klubben.

De dugnadsansvarlige/hovedlagledere på hver lagenhet får ansvaret for å rekruttere frivillige. G00/01 har fått oppgaven å stille med 8 løypevakter kl 13-16 søndag 11.oktober.  Dette kan være foreldre eller ungdommer eller begge deler. Ikke stress altså, bare en hyggelig tur i nærmiljøet ! 

Forskjellige poster vil bli tildelt ved klubbhuset. Møt opp i god i tid (med mobiltelefon), så får dere alle instruksjoner der. Dere er selv ansvarlige for å komme dere ut til postene. Sykkel anbefales.
Ta kontakt med g00/01 dugnadsavsvarlig Ingvild Eilertsen på tekst 40228484 snarest og seinest førstkommende tirsdag 6.oktober. 

mvh Gunnar og Ingvild 

Ingen kommentarer: