torsdag 22. oktober 2015

Cup i Kristiansand

Hei
Det nærmer seg avreise til overnattingscup i Kristiansand. Vi reise kl 17 på fredag 30.okt, kjører ned i 7 biler, setter opp hvem som kjører med hvem tidlig neste uke. Vi er 17 gutter, 1 trener og 10 foreldre/sjåfører som reiser. J00/01 laget er ca det samme antallet.

Vi skal bo på Quality hotel rett utafor Kristiansand, sover på et stort rom hvor det blir satt ut madrasser. Antar det blir et rom for hvert lag, men er ikke sikker. Et par voksne må også overnatte i dette rommet ihht arrangørene reglementet. Resten av foreldrene skal overnatte i sjørøverlandsbyen like ved siden av........

Dere må selv ha med sovepose eller dyne og laken. Dere får frokost på hotellet på lørdag og søndag morgen, samt middag på hotellet på lørdag. På søndag får dere middag i Gimlehallen (hvis vi blir slått ut av sluttspill tidlig drar vi sannsynligvis hjem før middagstid). Ha med matpakke til 4 timers kjøretur ned, samt fredagskvelden. Ha også med litt penger til kos på lørdag og litt mat på veien hjem på søndag. Vi er hjemme på Årvoll igjen tidligst kl 14 og seinest kl 21.

På lørdag kveld er det Party i Gimlehallen med live musikk og DJ, flere tusen ungdommer og vakter for å passe på. Det blir satt opp egne busser frem og tilbake mellom hotell og party. Dette er et rusfritt arrangement. Dersom noen skulle finne på å røre alkohol blir de hjemsent og får kampkarantene i vinterserien.  Tror ikke dette er et problem i gruppa vår, men vil bare ha advart.

På lørdagen blir det 3 kamper i gruppespillet, 2*15 min, så her e det vare å gi maks hele veien, se kampoppsett under. På søndagen er det A - eller B-sluttspill, 2*20 min, med start kl 08, og da er det vinn eller forsvinn.

Lørdag: 
Kl 09:10. Årvoll G00-Randesund 1Presteheia bane 1
Kl 12:05. Frøyland-Årvoll G00Presteheia bane 1
Kl 13:50. Hinna Fotball G 15-Årvoll G00Presteheia bane 1

Det kan bli kaldt på og innimellom kampene på lørdagen. Da med superundertøy, hansker og lue, samt flere lag med varmt overtrekkstøy i tillegg til Årvoll troppen. (Og leggskinn, kunstgresssko og vannflaske)

Se ellers mer informasjon om selve cupen på http://trollcupkristiansand.no

Mvh støtteapparatet


Ingen kommentarer: