tirsdag 7. januar 2014

Oppstart på torsdag

Hei
Da begynner vi å få på plass opplegget for 2014 sesongen. Ikke helt i mål, men vi nærmer oss. Uansett kjører vi nå igang fra torsdag.

Vi prøver ut en modell med treningssamarbeid med g01, og har nettopp fått to nye veldig bra trenere på plass. Kombinert med hjelp fra foreldretrenere kan dette bli bra!

Det blir nivåinndeling på treningene, slik at dere får et tilpasset opplegg og best mulig sportslig utbytte av treningene. Vi vil fortsette å fokusere på samholdet i gruppa og ha mange treninger samtidig for hele gruppa, selv om store deler av treninga blir i nivågrupper. Det skal være bevegelse mellom nivågruppene i løpet av sesongen basert på ferdighetsutvikling, treningsinnsats og holdninger.

Første trening blir på kunsten på torsdag. Oppmøte for mer info kl 17:30, oppvarming kl 17:45 og start kl 18:00.

I tillegg til kunstgresset på tirsdag og torsdag kveld har vi treningstid på oppvarmet kunstgress på idrettshøyskolen på Sogn (NIH) på fredag kveld og søndag ettermiddag, samt Akerhallen på mandag kveld. Dere får slå dere sammen i grupper og ta 25 bussen, eller få foreldre til å kjøre. Kart til NIH: http://www.fotball.no/Community/Anlegg/Hjem/?fiksId=7608
Dette blir litt i overkant mange treninger, så muligens kutter vi ut en av dagene. Dessuten vil 1 eller 2 av dagene bli spesielt for treningsgruppenivå 1. Kommer tilbake med mer info om dette etterhvert.

Innendørs 5-a-side Futsal cup er 24-26 januar. Hold av helga!

Velkommen til ny sesong
Hilsen støtteapparatet




Ingen kommentarer: