tirsdag 28. januar 2014

Opplegg for 2014 sesongen

Trener:
Desverre blir ikke Vetle og Jonas med oss videre. De har det for travelt med studier, deltidsjobb og A-lag. Dog har klubben fått på plass en veldig dyktig utviklingstrener Mike Speight på tirsdager og torsdager, og Jens August på søndager. Det som fremdeles mangler er en hovedtrener som også skal lede 1.lagskamper. Dette jobbes det iherdig med.

Treninger:
Som dere vet har vi startet trenings-samarbeid med G01. Det innføres nå differensierte treningsgrupper slik at alle får utfordringer på sitt ambisjonsnivå.

Basert på det Mike har observert av ferdigheter, oppmøte, innsats og holdninger i januar, så er det gjort en inndeling som gjelder ut februar. Så blir forflytninger mellom gruppene vurdert med jevne mellomrom utover sesongen.

Har nå i starten bare satt opp de som har trent i 2014 og som har meldt seg inn i klubben. Av erfaring blir vi flere utover vinteren og våren, disse gutta blir da satt inn i treningsgruppene etterhvert. G01 gutta fordeles også inn i treningsgruppene.

Alle varmer opp sammen, og så fordeles man for de tekniske øvelsene og smålagsspillet i.h.h.t. treningsgruppe inndelingen.

Treningsgruppe 1: Abel, Abou, Bendik S, Christoffer, Hans, Morten, Patrick, Marcus, Yarris
Treningsgruppe 2: Abdisatar, Bendik HB, Edgar, Herman, Martin, Mats, Olav
Treningsgruppe 3: Anusan, Abdi, Iacob, Kevin A, Mohammed, Mojadin, Sahal, Sebastian M,

Merk også at Søndagstreningene på Valle endres slik at dette blir et tilbud kun for treningsgruppe 1. Dette blir i samarbeid med Hasle/Løren sin g00/01 treningsgruppe 1, altså et ekstra spisset tilbud for de aller ivrigste. Det skal være litt kamp om å få være med i denne gruppa!

Kamper:
Serien starter ca midten av april. Vi melder nå på et 11er 1.lag i 2.div (som i fjor). Her vil flere 01 gutter også kjempe om plass på laget. Videre melder vi på et 11er 2.lag i 3.div. Også her vil flere 01 gutter kjempe om plass. Seriekampene i gutter 14 årsklassen spilles i midten av uka, normalt onsdager.
G01 melder også på et 11er lag i 13-årsklassen, som spiller på søndagene.

Vi planlegger også å være med på en helgecup  til før seriestart, samt noen treningskamper.

Hilsen støtteapparatet

Ingen kommentarer: