mandag 26. august 2013

Overnattingscup på Hamar, 12.-13.oktober

Hei alle sammen,

For første gang reiser vi på overnattingscup med G00! Cupen arrangeres på Hamar, og er en breddecup for 11er-lag.

Vi kjører til Hamar tidlig lørdag morgen den 12.oktober, og overnatter til søndag 13.oktober. Turen opp tar ca 2 timer. På søndagen kommer vi hjem sent på ettermiddagen.

Alle G00 som har lyst er velkommen til å være med. Cupen koster 450 kroner per spiller. Det inkluderer overnatting og all mat (lunsj og middag (pizza) på lørdag, frokost og lunsj på søndag). Overnattingen skjer på en lokal skole.

Vi melder på ett eller to 11er-lag avhengig av hvor mange av dere som melder seg på. Hvert lag spiller tre kamper i gruppespillet, og deretter minst én sluttspillkamp. Du kan lese mer om cupen på http://riiscity.storhamarfotball.no/maxiturneringen.

For å melde deg på må du betale 450 kroner kontant på treninga til enten Gunnar, Espen eller Stian. Påmelding så fort som mulig og senest 16.september.

Vi håper mange har lyst til å være med. Dette blir en flott felles avslutning på sesongen!

NB. Vi trenger foreldre til å være med for å heie og kjøre! Foreldre må betale de 450 kronene for overnatting og mat, men får tilbakebetalt bensinpengene. Gi beskjed til Kari på mail: ksteenjo@gmail.com eller mobil 90649417 hvis du kan kjøre, gjerne så fort som mulig. Dette kan bli hyggelig og morsomt for de voksne også!

Hilsen trenerne og støtteapparatet

Ingen kommentarer: