tirsdag 6. august 2013

G00-fest på Lindøya, tirsdag 13.august

Hei alle gutter 00,

Tirsdag 13. blir det grilling og bading på hytta vår på Lindøya for alle gutter 00 og støtteapparatet!

Felles oppmøte på Vippetangen kl 1450, for å ta ferje ut til øya. Ferja går fra Vippetangen kl 1505, og det kommer til å være noen voksne der som viser dere hvilken båt dere skal ta. Dere må komme dere selv til Vippetangen - enten med bil, eller med buss. Buss 60 går fra Tonsenhagen via Linderud til Vippetangen tre ganger i timen, og med den kommer dere nesten helt ut til ferjekaia. Dere kan bruke samme billett på båten som på bussen.

Hytta vår ligger rett ved sjøen og det er gode muligheter til å både å svømme, hoppe og drive krabbefiske. Det er også en 11er-bane på øya, så de som har lyst til å spille litt må ta med sko og annet dere trenger. Ta ellers med badetøy, det du har tenkt å grille, samt noe å drikke. Vi ordner med griller og is til dessert.

Ferje tilbake til byen går kl 1945 og er inne ved Vippetangen kl 20. Derfra kan dere komme dere tilbake til Tonsenhagen med buss 60.

Hvis det blir regn eller mye vind, må vi avlyse. Viktig at alle sjekker bloggen mandag kveld, så skal jeg legge inn melding om det blir fest eller ikke!

Ta ellers kontakt med meg hvis dere lurer på noe på 90649417.

Vi gleder oss til å se dere på øya!

Hilsen Kari og Olav

Ingen kommentarer: