tirsdag 30. april 2013

Treningsavgift kr 3 000


Hei alle G00 fotballforeldre,

Som informert i skriv hjem til foreldre etter sesongavslutningsfesten på Tonsenhagen Velhus i november i fjor, så går treningsavgiften i år opp til kr 3 000. Nå skal dere alle ha fått denne fakturaen i posten, og det kom kanskje som en lite sjokk, selv om dere sikkert vagt husker at dere ble "advart". 

Vil bare minne alle på å betale innen fristen. Vi kommer til å gjøre en sjekk etter fristens utløp, og de som ikke har betalt får ikke spille kamper.  Vi må være strenge her for å klare å drive klubben og gi et bra tilbud til gutta. Dersom dere ikke har fått fakturaen, eller må be om et par uker betalingsutsettelse, ta kontakt med Gunnar. 

Dere har sikkert fått med dere at vi har engasjert to godt kvalifiserte friske unge menn Vetle og Jonas som hovedtrenere, og at vi har kvalifiserte dommere i alle seriekampene både på 11er og 7er laget (dette koster 450 kr per kamp). Videre klarte vi i vinter å tilby en snøfri og noenlunde brukbar kunstgressbane samt leide oss inn i Akerhallen en gang i uka. Dette koster penger! Utover dette gjøres alt arbeidet i støtteapparatet (som i år er større enn på lenge) og i klubbstyret på dugnad av en gjeng ivrige foreldre. 

For å minne alle på hva som stod i skrivet før jul, se under. Så da håper vi alle kaster seg over nettbanken eller springer en tur på postkontoret, slik at gutta fortsatt får være med på g00 kampene - ukas høydepunkt.

Mvh Gunnar, 
Årvoll IL G00 hovedlagleder, på vegne av hele G00 støtteapparatet



Hvorfor blir Treningsavgiften 3000,- ?

I 2012 var G00 en del av Barnefotballen. I 2013 blir vi en del av Ungdomsfotballen. Dette er i Årvoll IL en egen enhet med et eget regnskap. Det er andre regler i ungdomsfotballen i Norge som bl.a. gjør at kostnadene øker.

Treningsavgiftens nivå blir vedtatt på årsmøtet i ungdomsfotballen basert på budsjettet som legges fram på det samme årsmøtet. For å ha stemmerett på årsmøtet må man være fylt 15 år og hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene.

Inntektene:
70 % av inntektene til ungdomsfotballen i Årvoll IL i 2011 var treningsavgiften
20 % var støtte fra hovedstyret basert på betalende medlemmer.
10 % var dugnadsinntekter

Utgiftene:
30 % går til godtgjørelser og dekning av utgifter til trenere
- Hver enhet har 25000,- til disposisjon for slike utgifter, de fleste enheter bruker alt på en hovedtrener
20 % går til snømåking og plenklipping
15 % går til cuper, serier og treningssamlinger
10 % går til dommere
10 % går til utstyr
5 % går til forsikringer og overganger
10 % går til diverse andre utgifter

Disse tallene er basert på resultatregnskap 2011

Husk at det ikke er noen andre enn oss foreldre som ”jobber” i Årvoll IL. Det finnes ingen ansatte. Det eneste som kan redusere treningsavgiften er økte inntekter i form av økt dugnadsaktivitet. Vi tar gjerne imot forslag til dugnader som kan gi inntekter, og foreldre er hjertelig velkomne til å melde seg til innsats.

Ingen kommentarer: