onsdag 10. april 2013

Kamper på søndag og trening på fredag


Fredagstrening:
Fredags utviklingstreninga starter opp førstkommende fredag, oppmøte 15:25. Jonas er med i trenerteamet sammen med Gary Chapman og Andrea Loberto (ansv. For spillerutvikling i VIF). Her er dere alle oppfordret til å stille. Dere blir delt inn i forskjellige grupper på tvers av årskullene. 

Kamper på søndag:
Følgende spillere møter til årets første 11er seriekamp hjemme mot KFUM på søndag med oppmøte 17:15 på kunstgresset: 
Martin, Kebron, Hans, Bendik HB, Mats, Herman, Abel, Patrick ,Morten, Bendik S, Abou, Edgar, Christoffer, Philmon

Det er viktig å huske at i tillegg til dyktighet er innsats og oppmøte på trening en viktig faktor for å få spille 11er fotball. Hvis man er syk eller ikke har mulighet til å komme på trening, så er det viktig at dere sender melding til Jonas eller Vetle. 

7er seriekampene starter onsdag om 2 uker så da kjører vi en treningskamp mot G01. Følgende spillere møter til 7er kamp på søndag med oppmøte 12:30 på kunstgresset:
Anusan, Luka, Olav, Sebastian S, Kevin A, Casper, Anish, Chris Robert, Sebastian M, Alex, Iacob, Mohammed og Abdi Satar. 

Gi beskjed til Bård på tekst 95308530 dersom du ikke kan stille. 

Diverse:
Hyggelig å se noen "nye" men kjente på treninga denne uka. Dere må trene noen uker før det er aktuelt å spille kamp. 

Merk at alle må være innmeldt i Årvoll IL via hjemmesiden samt sent mail til Jannecke med navn, adresse og mobil nr og at dere skal være med i år. Snart kommer også treningsavgiften på kr 3000 i posten som alle må ha betalt innen fristen for å få spille kamper. 

Hilsen hovedtrenere og hjelpetrenere/lagledere





Ingen kommentarer: