mandag 16. mars 2015

Årvoll treningsjakke og bag

Hei
Prosjektet til Sponsoransvarlig Tom Mathisen er så godt som i mål med innsamling av sponsorpenger som dekker en Årvoll treningsjakke med logo til sponsorene og spillerens initialer, samt en treningsbag.

Dette gjelder da hele g00/01 kullet, og betingelsen er en liten egenandel på 250 kr, samt at man har betalt medlemsavgift og kommer til å betale treningsavgift når den kommer. Vi ønsker å få dette på plass snarest slik at vi ser proffe ut fra første seriekamp! Alle må da selvsagt stille med utstyret på kamp.

Planen er da som følger:
- 250 kr samles inn til Svein Bjørnar tirsdag eller onsdag denne uka eller seinest mandag neste uke
- alle gutta prøver jakker for å finne riktig størrelse tirsdag denne uka eller mandag neste uke. Husk at dette er en overtrekksjakke som skal være litt romslig og som man skal kunne vokse litt i !
- oppgi til Svein Bjørnar hvilke initialer som skal trykkes på jakken (normalt første bokstav i fornavn, mellomnavn og etternavn)
- jakker og trykking settes da i bestilling før påske og utleveres til seriestart til alle som har betalt medlemsavgift
- bagger settes i bestilling, men disse blir ikke utlevert før treningsavgiften er betalt. Denne regningen er ikke utsent enda, og betalingsfristen er i april, så da utleveres ikke baggene før i slutten av april.

Da bes alle om å ta med 250 kr i egenandel på trening raskest mulig.
Dette blir bra!
Hilsen støtteapparatet



Ingen kommentarer: