onsdag 26. juni 2013

Ferie, oppstart og Norway Cup

Hei
Da tar vi velfortjent g00-ferie etter siste 11er kamp forrige søndag hvor vi avsluttet med seier borte mot KFUM, siste trening på fredag og siste 7er kamp i går hvor vi fikk en fortjent uavgjort borte mot Holmen. Det har vært et bra første halvår i ungdomsfotballen for g00. Takk for innsatsen alle sammen!

Mange av dere er i full trening til fredag i aktivitetsuka. Håper dere andre er på løkka innimellom, og i aktivitet enten det er trampoline, bading eller scooting.

Vi starter opp igjen med organisert trening uka før Norway Cup dvs onsdag 24 juli og fredag 26 juli.
Norway cup starter med parade og show lørdag 27 juli. Kampoppsettet er ikke klart enda men vi antar det blir 1 kamp per dag søndag 28 - tirsdag 30 juli. Så blir det A eller B sluttspill dvs cup fra onsdag 31 juli og til vi ryker ut! Vi legger ut kampoppsettet på bloggen når dette er klart i løpet av noen dager. Merk at det kan bli endringer helt frem til turneringsstart så følg med på bloggen regelmessig i sommer.

Etter Norway Cup tar vi 1 uke ferie igjen, men starter opp med treninger og kamp og forhåpentligvis en fest UKA FØR SKOLESTART. Følg med på bloggen!

Sommerhilsen fra støtteapparatet

Ingen kommentarer: