torsdag 26. september 2013

Høstferie og Hamar cup

Hei,
Da nærmer det seg høstferien. Noen av dere reiser sikkert bort noen dager, men mange er hjemme. Da er det viktig å komme på trening og holde formen ved like frem mot Hamar cup!

Vi tar ferie på mandag, men trener som normalt onsdag og fredag.

På søndagen, siste dag i høstferien,  er det 11er seriekamp borte mot Gruner, oppmøte kl 16:45. Pass på at dere er hjemme til da dersom dere skal reise bort noen dager. Dersom noen allerede nå vet de er borte gi beskjed til Vetle eller Jonas.

Når det gjeld Hamar cupen 12-13 oktober, så har vi fått 22 påmeldinger, det er fantastisk bra ! Da har vi meldt på 2 stk 11er lag: Årvoll Hunters og Årvoll Gunners (ingen sammenheng med at en lagleder holder med Arsenal......) Vi kjører da i utgangspunkt nivådelte lag, men med noen grep for å styrke breddelaget. Vi ønsker å gi et bra sportslig tilbud til de som har kommet lengst, samtidig som vi ønsker å gi 7er gutta litt spennende erfaring med 11er fotball. Og viktigst av alt: dra på tur sammen hele gjengen!

Da vi er akkurat 11 per lag vil vi få problemer ved skader, sykdom eller hvis folk blir slitne! Vi har fått tillatelse til å la spillere spille litt på begge lagene, og de skal forsøke å tilpasse oppsettet slik at ikke begge lagene våre spiller samtidig. Da får vi styrket breddelaget litt, samtidig som at noen breddespillere også kan få prøvd seg litt på 1.laget. Jonas og Vetle er kampledere for begge lagene, og styrer uttak og fordeling.

Kampoppsettet er ikke klart enda. Kampene på lørdagen kan begynne så tidlig som 9:30. Da må vi dra fra Oslo 6:30! Etter høstferien kommer vi tilbake til avreisetidspunkt og mer detaljer for hva man bør ha med seg osv. Hjemkomst på søndagen er avhengig av hvordan det går i sluttspillet, men man bør anta at det kan bli seint.

Hilsen støtteapparatet

Ingen kommentarer: