fredag 11. januar 2013

da er vi igang

Hei

Flott å se så mange på årets første trening - kan ikke huske vi tidligere år har vært 25 stykker tidlig i januar.

De neste 2 ukene er det Siva og Vetle som styrer treningene, og foreldretrenere hjelper til.
Som sagt på trening, bruk grussko med små myke knotter - da blir det mindre glatt. Og når det er kaldt ha ull eller superundertøy innerst - og flere genserer/treningsjakker på overkroppen, ikke tjukk vinterjakke.

Januar blir treningsmåned, så starter vi med treningskamper i februar. Første kamp er 11er mot Gjelleråsen søndag 10 februar. Deretter planlegger vi å spillle dobbeltkamp mot Koll med både 1. og 2. laget.

I dag fikk vi beskjed at gymsalen på Årvoll åpner igjen. Da så mange av dere sa dere har lyst til å ha innetrening  på lørdager setter vi igang med det fra neste lørdag 19 januar. Da blir det treninger 3 ganger i uka; mandag, onsdag og lørdag.

Uttak til 1.laget blir basert på det samme som uttak til 99-laget tidligere år: 1. oppmøte på trening, 2. holdninger/innsats og 3. dyktighet.

Hvis det blir for kaldt eller glatt har vi tilgang til Akerhallen på onsdager kl 18-19, men mandag må vi evt kansellere. Da skriver vi dette på bloggen kvelden før, så sjekk alltid bloggen før du drar på trening.
Akerhallen ligger bak Aker sykehus, inngang se kart under, gangvei øverst og kjørevei nederst (ned i sinsenkrysset først og så opp igjen, og avkjøring inn til sykehuset).

31 bussen stopper ved sykehuset, eller så får dere gå ned sammen med en gjeng, det tar 25 min fra kunsten, eller slå dere sammen i grupper og be en foreldre kjøre.

Hilsen trenerne

Gangvei:







Ingen kommentarer: