søndag 9. desember 2012

Årvoll Gutter 00 – neste sesong



Avslutningsfesten i dag markerer også avslutningen i barnefotballen. Etter juleferien blirvi en del av ungdomsfotballen. Noe vil bli annerledes, mens mye blir som nå.

HVA ER NYTT?

NIVÅDELINGVi starter med nivådeling ihht NFF sine retningslinjer og anbefalinger. Vi ønsker å gi alle et godt og tilrettelagt tilbud. Vi regner med å melde på et 1.lag i 11er serien og et breddelag i7er serien. Hvilket lag man spiller på vil variere iløpet av sesongen basert på oppmøte og innsats på trening, dyktighet og Fair Play holdninger.
HOVEDTRENER: Vi jobber for å få på plass en hovedtrener som kan lage et sportslig opplegg for hele årgangen, og lede treningene sammen med foreldretrenerne. Send oss forslag! Klubben tilbyrhovedtreneren en kompensasjon på 25 000 kr per år.
BETALING: Treningsavgiften går opp til 3000 kr(+medlemsavgift kr 500). Dette er lavere enn de fleste andre klubber. Se baksiden for merinformasjon.
HVA BLIR SOM FØR?
Fotballen er foreldredrevetGuttene skal ha et godt og trygt idrettstilbud i lokalmiljøet.
HVEM GJØR HVA?
Espen og Gunnar (pappa til Christoffer og Hans) kan ikke lenger å ha treneransvaret alene. Jannecke (mamma til Jonastar over som hovedlagleder. Stian (pappa til Bendik S) vil bidra mer som trener. Torleiv (pappa til Iacob) er dugnadsansvarlig. Kari (mamma til Olav) blirfestansvarlig. Bård (pappa til Casper) blirtrener/lagleder for breddelaget dersom flere kan dele på ansvaret.

MEN VI TRENGER:
2-3 nye foreldre som kan hjelpe til på trening 1 gang/uke og rullere på å være lagleder for 7er breddelaget. Uten flere foreldre blir det ikke noe breddelag!!
at alle familiene bidrar med noe. Fyll ut lappen under og lever på treninga på onsdag 28. november eller mandag 3. desember.
KLIPP UT:   -------------------------------------------------------------------------------

Fylles inn av fotballspiller:
Jeg ønsker å trene/spille kamp (skriv antall):
Om vinteren: __ ganger/uke,  vår/sommer/høst,  __ ganger/uke

Signatur :________________________(BLOKK BOKSTAVER):________________

Fylles inn av foreldre:
Min sønn er innmeldt i Årvoll IL (sett kryss): __JA   __ NEI  (frist 15. Januar 2013)
Vi vil bidra med (alle må sette minimum ett kryss):
__kjøring til kamp, __kioskvakt/baking,__hjelpe på trening,__dømme,__støtteapp.

Signatur forelder: __________________________________________________

E-post adresse : _____________________________ Telefon/Mobil: ___________


Ingen kommentarer: