torsdag 16. februar 2012

Foreldremøte mandag 27 februar og LSK cup

Hei!

  • Minner om påmelding LSK-cup 17. eller 18. mars innen 24. februar til ss@eiendomsmegler1.no. Alle påmeldte vil få være med, men de som har trent vil bli prioritert foran de som ikke har startet treningen

  • Foreldremøte mandag 27.02 kl 19:30 på klubbhuset ved kunstgressbanen. Fint om flest mulig stiller opp. Vi trenger en lagleder pr lag som kan hjelpe til med å organisere kjøring/legge ut info på nett, samt være en hjelpefunksjon på kamper (trengs ikke fotballkunnskaper til dette). I tillegg er det behov for en rotasjonsordning på treninger, hvor oppgavene typisk vil være hjelp til å flytte mål, sette opp kjegler, knytte skolisser og trøste når en gutt har fått en smell osv. Terje slutter dessverre som trener, vi takker han for en kjempeinnsats etter 6 år som trener! Dette gjør at vi MÅ få med flere til å gjøre en innsats, alternativt kan vi bli nødt til å legge ned ett av lagene, noe som føre til et langt dårligere tilbud til 00-gutta.

  • Div: Treningsavgift samt medlemsavgift i Årvoll IL sendes ut til alle på G00, og begge må betales for å være med på laget. Trening: Alle har fortsatt god tid til å få 10 treninger før seriestart i mai, oppfordrer alle til å komme i gang, trening hver tirsdag/ torsdag kl 17. Følg med på bloggen da det kan bli forandringer.

Hilsen trenere/lagleder

Ingen kommentarer: