onsdag 22. juni 2011

Norway cup

Nå er skoleferien rett rundt hjørnet. Tidligere har vi stort sett tatt ferie fra organisert trening, men nå som vi skal være med i Norway Cup tenkte vi at det kan være fint med et par treninger rett før for å være i slaget fra første kamp. Første skoleferieuka blir det ikke organisert trening, da er mange borte på diverse leirer eller på fotballskole på kunsten. De som ikke har meldt seg fotballskole men likevel har lyst å være med, ta kontakt med Stian på mail: ss@eiendomsmegler1.no så kan vi undersøke om det er mulig å bli med. Den andre skoleferieuka blir det trening på mandagen dvs 4 juli. Så blir det en pause til siste uka i juli. Da blir det trening på tirsdag 26 juli og fredag 29 juli for å være i toppform til Norway Cup som starter søndag 31 juli og varer til fredag 5 august. Alle treningene i sommer ligger på kalenderen på bloggen.

Det blir 7 kamper på hvert lag, men kortere kamper enn vanlig 2*15 min. Vi har meldt på 3 lag og har 31 påmelte til Norway Cup. (Påmeldingsfristen var 30. mars). Lagene blir da stort sett som nå. Vi trenere kommer til å bytte litt for at det skal passe med ferie og jobb. DERSOM DERE ER PÅMELDT MEN LIKEVEL IKKE KAN DELTA SÅ MÅ DERE GI BESKJED TIL TRENERNE.
Gjelder om dere ikke kan delta i det hele tatt eller ikke kan være med på enkelte kamper.
Dette er viktig, da vi før en kamp denne uka måtte ringe rundt for å få tak i spillere, da flere ikke møtte opp uten å gi beskjed!

Årvoll Blå = Å3, Trener Gunnar mobil 45290992.
Hans, Bendik H, Lille-Abdi, Herman, Iacob, Yosef, Abou, Saad, Sahal, Casper, Patrick M.

Årvoll Gul = Å1, Trener Terje mobil 48993702.
Andre, Christoffer, Sathuryan, Morten, Abel, Alex, Mats, Bendik S, Jonas, Anish, Trishaban.

Årvoll Rød = Å2, Trener Adnan mobil 46473656.
Anis, Martin, Chris Robert, Marcus, Kebron, Rohel, Jens, Edgar, Sohaib, Masoud, Patrick E.

Espen mobil 95166116 tar noen av kampene. Det avtales etterhvert.

Oppsettet finner dere her: http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=norwaycup2011 (Velg kamper, deretter G11 og klubb Årvoll). Dere finner også annen informasjon om Norway cup her: http://www.norwaycup.no/. Alle kampene våre er på Ekebergsletta. Foreldre må selv organisere kjøring/kollektivtransport. Det er fint for gutta å ha med noen voksne som heier på Årvoll.

Mvh
Trenere og lagleder.

Ingen kommentarer: