onsdag 6. april 2011

INFO/ PÅMELDING SESEONGEN 2011

PÅMELDING SESONGEN 2011:
For å få et best mulig tilbud til alle, må de som skal være med på G00 denne sesongen melde seg på til: ss@eiendomsmegler1.no SENEST 27. APRIL. Vi har meldt på 4 lag i 00-serien, men dersom vi ikke blir nok spillere påmeldt, må vi trekke det ene laget. I påmeldingen skal det stå navn, fødselsdato, adresse, mailadresse, mobilnr til både spiller (om han har mobil) og en foreldre. Dette for at vi skal få ryddet opp i navnelistene.

TRENINGENE FREMOVER:
Det er et puslespill å få treningstid, viktig å holde seg oppdatert på blogg når og hvor det er trening/kamper, da dette dessverre varierer fra uke til uke, og det kan bli forandringer. Nye treningstider fra neste uke. Fremover vil det kun bli lagt ut info på blogg. (Nye internettsider vil etter hvert bli tatt I bruk, ny adresselink kommer på blogg).

DRAKTER/BESTILLING TRENINGSDRESS ETC:
Husk bestilling av treningsdress/shortser/strømper, se tidligere innlegg. Alle må ha hvite puma-shortser og røde strømper. Vi får utlevert drakter til serien starter, men de som mister drakten sin må selv betale for ny drakt, kr 500,-.

Ingen kommentarer: