onsdag 19. mai 2010

fotballskoler

Hei alle sammen! Skoleferie dreier seg også om å få unga på gode fritidstilbud når vi foreldre er på jobb. Vi i Årvoll IL – barnefotballen - ønsker at spillerne våre benytter anledningen til å være med på fotballskoler.
1) Vår fotballskole går av stabelen 19 til og med 22 august. Den ble kåret til Oslo`s beste og billigste i fjor. Dette skal vi følge opp i år også ! Info om denne kommer snart. Sett bare av datoene.
2) Hasle Løren arrangerer en flott fotballskole i 14 dager rett etter skoleslutt. Vi har gode erfaringer med skolen inkludert prisen. Dessuten – de fleste kan sykle ned på skolen – uten foreldrelogistikk. Opplystninger om fotballskolen finner dere på http://www.idrettsetaten.oslo.kommune.no/ for så å klikke dere inn på venstremenyen aktivitets- og idrettsleir.
3) Det begynner å bli mange påmeldte – så først til mølla.
4) Mange av våre spillere har tilbud på SFO – den første uka. Sjekk om en det går an å være på fotballskolen i en uke.
5) Under har jeg lagt inn info fra idrettsetatens hjemmeside om fotball – leiren. Her står det som følger:
- Idrettsetaten arrangerer fotballeir på Løren idrettsanlegg for barn og ungdom i 2. – 10. klasse de to første ukene av skolenes sommerferie. Leiren varer fra kl. 08.00 til kl. 15.30 på hverdagene de to ukene. Kvalifiserte ledere med god idrettskompetanse og erfaring fra tilsvarende oppgaver tar seg av barna og aktiviserer de.
- Barna får gratis drikke og frukt i spisepausen, men egen matpakke må medbringes. Alle får en T-skjorte. Foreldre og foresatte kan lett komme i kontakt med lederne så lenge leiren pågår.
- Pris Det koster 600 kroner å delta på leiren. Ved deltakelse av flere søsken betaler den første 600 kroner, den andre 300 kroner og de øvrige 100 kroner. Leirkontingenten vil ikke bli refundert dersom deltakeren trekker seg eller på annen måte uteblir fra leiren. Reiseutgifter til og fra leirene må dekkes av den enkelte. PåmeldingPåmeldingen er elektronisk og er åpen hele døgnet. Siste frist for påmelding er mandag 7. juni.
- Slik melder du deg på:
1) Klikk på linken under.
2) Klikk på leiren det er ønskelig å delta på.
3) Følg veiledningen i det elektroniske påmeldingsskjemaet og fyll inn alle opplysninger.
4) Trykk send til slutt. Dersom du har oppgitt e-postadresse eller telefonnummer og haket av for at du vil motta bekreftelse på SMS eller e-post vil du motta en bekreftelse. Klikk her for påmelding. Dersom du ikke har anledning til benytte elektronisk søknadsskjema kan du ta kontakt med oss. Alle som melder seg på vil automatisk komme med på aktivitetsleiren og trenger ikke avvente ny bekreftelse. Betaling Når påmeldingen er gjort skal leiravgiften betales til: Oslo kommune Idrettsetaten Barnas og ungdommens idrettsskoler Postboks 716 Sentrum 0106 Oslo Bankkontonr.: 6003.05.58947 Innbetalingen må merkes med følgende informasjon: - Arrangement: Navn på aktivitetsleiren (leir Sogn) - Barnet/barnas navn Kontaktinformasjon Har du spørsmål, send e-post til postmottak@idr.oslo.kommune.no eller ring 916 73 845. Kontaktperson er idrettsforvalter Knut-Helge Strømsnes.

Ingen kommentarer: